Her er en rekke reparasjoner som har fungert for de fleste brukere. Som du kan se, tilbyr katalogen flere filalternativer.

Hvis mer enn én driver vises i listen over kompatible drivere, velger du den som ikke er installert for øyeblikket, og klikker på Neste. I enhetsbehandling, slett enheten med en feil (høyreklikk – slett). Hvis avinstallasjonsdialogen ber deg om å avinstallere driverpakker, må du også avinstallere dem. Last ned den originale driveren fra produsenten av nettstedet. Vi har også sett folk melde om at de får en blinkende hvit skjerm etter oppdateringen, systemfonter ha blitt byttet ut og Windows 10 går også for noen tilbake til den mer begrensede S-modusen. I fjor aktiverte Google automatisk totrinnsbekreftelse på 150 millioner Google-kontoer, noe som gir betydelig økt sikkerhet.

Microsoft Skal Rulle Ut Windows

Tilbake på 90-tallet vcruntime140.dll windows 11 og begynnelsen av 2000-tallet, Windows-registret Hva er Windows-registerredigering og hvordan bruker jeg det? Hva er Windows Registry Editor og hvordan bruker jeg det? Windows-registret kan være skummelt ved første øyekast.

Helt konkret betyr det at de ikke lenger kommer med såkalte “sikkerhets-patcher” og heller ikke gir teknisk støtte til systemet. Det var blant annet denne Windows-versjonen som ga oss verktøyet Din telefon til å synkroniserer bilder og tekstmeldinger mellom pc og smarttelefon. Uavhengig av hvilken kanal enheten er tilordnet, kan du utsette leveransen av funksjonalitetssoppdateringen med opp til 365 dager fra den offisielle utgivelsesdatoen for den valgte kanalen. Merk at kvalitets- og sikkerhetsoppdateringer kan bli utsatt i 30 dager. Brukere som har blitt berørt av oppdateringen som sletter innhold, har fått beskjed om å kontakte Microsoft direkte. Det som gjør problemet mer bekymringsfullt er detproblemet med sletting av filer er ikke noe nytt. Grav faktisk gjennom Feedback Hub, så ser du problemet blir rapportert av noen brukere så langt som tre måneder tilbake.

Hvorfor Skal Jeg Rense Windows

Og cache-kopi av Windows ligger i en komprimert mappe på% WinDir% System32dllcache. Etter at den første oppdateringen er ferdig installert, dobbeltklikk “KB ” oppdateringen for å installere den andre. Du blir bedt om å starte datamaskinen på nytt som en del av installasjonsprosessen. Etter at den har startet på nytt, sier Microsoft at du bør vente ti til tolv minutter for å tillate prosessen å fullføre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *